Spring naar content

Nieuwsbericht

adam-winger-KVVjmb3IIL8-unsplash

Over ons

It’s all about you and your hair!

De betaalbare kapper waar service, kwaliteit en persoonlijke aandacht centraal staat!

Een TEAM van professionele stylisten staat voor jou klaar om jouw haar tot in de puntjes te verzorgen. Of het nu gaat om een ”eenvoudige” knipbeurt, een speciale kleurtechniek of voor jouw super mooie ( natuurlijke ) krullen. Wij zijn op de hoogte van de allerlaatste trends, de nieuwste ontwikkelingen en stemmen alle behandelingen af op jouw persoonlijke wensen en voorkeuren. Onder het genot van een heerlijk drankje met wat lekkers gaan we rustig samen met jou zitten om eens te kijken wat jouw ideeën zijn. Onze stylisten luisteren eerst naar jouw wensen en kijken goed naar jouw gezichtsvorm en haarstructuur.

Laat jezelf daarbij verrassen door de adviezen van de stylisten! Zo creëren wij samen de coupe die jou het mooiste staat. Want jouw haar zit pas echt goed als het past bij jouw uitstraling en persoonlijkheid!

Natuurlijk geven wij jou tijdens de behandeling adviezen hoe jij  zelf thuis jouw nieuwe coupe het beste kunt stylen en in model kunt brengen.

Vooraf maken wij met jou altijd een duidelijke prijsafspraak, zodat jij bij de kassa niet voor verassingen komt te staan. Daarnaast geven wij altijd twee weken lang garantie op al onze behandelingen. That’s HaaRZaaK!

Team HaaRZaaK